onsdag den 28. august 2013

Kyllingesuppe ala Thai

Hvad stiller man op med en hel kylling.... Ja, det var min tanke da fryseren skulle tømmes, da den trængte til at blive afrimet. Valget blev en kyllingesuppe ala Thai.



Ingredienser:
En hel kylling ca. 1300 gr.
1 dåse kokosmælk
4 stk. Gulerødder
2 stk. Rød peberfrugt
1 dåse Bambusskud
1/2 pose Snack ærter
1 stk. hønsebouillion
1 spsk. Karry
1 spsk. Ingefær
Citrtongræs som tørrede krydderi
Salt





Opskrift:
Kog kyllingen i 1 time og pil kødet fra skroget. Gem kogevandet til senere brug.
Snit grønsagerne og steg dem kort i oilie med karry og ingefær. Tilsæt kokosmælk og kogevandet fra kyllingen - ca. 6 dl. Put kyllingekødet i samt hønsebouillionen og varm suppen op. Smag til med salt, citrongræs og evt. mere karry og ingefær. Velbekommen :)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar